Print

VISITKORT

Efterlad et professionelt, første indtryk med et lækkert visitkort i høj kvalitet.


Dit visitkort er vigtigt for dig. I dag er der flere måder at gemme kontaktinformationer på, men visitkortet er personligt og kan hjælpe dig med både at give et rigtig godt første indtryk og samtidig starte en samtale.

I visse sammenhænge – for eksempel i professionelle netværk – er udveksling af visitkort desuden en form for rituel handling. Man viser respekt og interesse ved at udveksle visitkort. Og så minder det den anden om jeres møde, når denne fisker dit visitkort op af lommen igen senere på dagen.

FLYERS OG LØSBLADE

Med flyers og løsblad har du stor mulighed for at kommunikere og brande dig på en hurtig og effektiv måde. Flyers og løsblade er bedst at få fremstillet, hvis man har et enkelt og simpelt budskab man ønsker der skal ud hurtigt – eksempelvis en messe.

 

Vi tilbyder flyers og løsblade helt ned i A6 og op til A3, lige fra 100g papirkvalitet til 350g kraftigt papirkvalitet, med farvetryk på en eller begge sider. Skal du bruge større end A3, skal du kigge under plakater i stedet. Formatet M-65 måler 99x210mm.


FLYER/LØSBLAD, FOLDERE ELLER BROCHURE?

Der kan ofte herske forvirring omkring, hvad forskellen er på flyers/løsblade og fx foldere og brochurer. En flyer eller et løsblad defineres som en enkelt side eller ark uden fals. Siderne kan være i forskellige formater, der kan være tryk på både for- og/eller bagside. Til forskel fra en folder eller brochure er der ikke flere sider end forsiden og bagsiden, og de kan ikke være foldet.

FOLDERE

Foldere er et effektivt produkt til at kommunikere budskaber


Foldere benyttes til utallige opgaver. Det er et effektivt produkt når du skal kommunikere korte budskaber fx om nye tiltag, tilbud eller lignende.

 

Vi tilbyder foldere i størrelserne A5 og A4, lige fra 100g papirkvalitet til 350g kraftigt papirkvalitet, med farvetryk på en eller begge sider.

KUVERTER


En kuvert er mere end bare indpakning, det er også det første indtryk af din virksomhed hos modtageren. Derfor er det vigtigt at sende de ”gode” signaler hver gang du sender et brev.


Så få trykt firma logo eller din virksomheds grafiske identitet på dine kuverter.

NOTESBLOKKE

Notesblokke med samme tryk på alle ark


Få trykt notesblokke med logo på og giv dem væk til kunder og forretningsforbindelser. Det er god markedsføring, når papirer med dit firma logo på cirkulerer rundt blandt medarbejdere i andre virksomheder.