Storformat

PLAKATER TIL INDE- OG UDENDØRS

Plakater til alle formål


Det er nemt og billigt at få produceret storformat plakater til indendørs og udendørs brug – også i små oplag. Ofte er plakaterne helt uundværlige, når der skal formidles budskaber, vejledning eller andet i forbindelse med et event eller en messe. Det er også et særdeles iøjnefaldende medie for branding og profilering af din virksomhed, f.eks. A-skilte og gadesælgere, der kan trække kunder ind i butikken.


Papirkvaliteter


Vi trykker plakater på forskellige papirkvaliteter inkl. backlit (til baggrundsbelyste standere) og på vejrbestandig plastmateriale, der er velegnet til udendørs brug, f.eks. A-skilte. Plakater i storformat kan lamineres, så de bliver ekstra slidstærke og anvendelige.

PVC BANNER

Med et banner fra Egtved Skilte Design har du mulighed for, at få dit budskab op i præcis den størrelse du ønsker. Alle vores bannere leveres altid inkl. standard efterbehandling med kantforstærkning og øjer i hjørner og for hver løbende meter.

 

Alt efter hvor dit banner skal hænge, har vi forskellige bannertyper, som passer til formålet. Skal dit banner eksempelvis dække et stort stillads, er det vigtigt, at du vælger typen hulbanner, som er lavet med små huller, der gør, at vinden kan blæse igennem.

BEACHFLAG

Beachflag er en iøjefaldende og levende  præsentation af dit budskab, som opstilles på få min. såvel ude- som indenfor.

Disse Beachflag er designet til at modstå vind og vejr, er lavet i en høj kvalitet til gode priser. Beachflag eller eventflag bruges utallige steder eks. på messer, udstillinger, sportsarrangementer, events osv.,  Beachflag leveres i to forskellige former, 4 størrelser og 6 forskellige fødder. Skruespyd følger med som standard.

ROLL-UP

Roll-up – effektiv markedsføring


Med en roll-up får du en effektiv måde at kommunikere og markedsføre, på messer, i butikker, ved events og i mange andre sammenhænge, hvor synlighed er afgørende. Profilering og branding er uhyre vigtigt, og derfor skal din profil, dit image, dine budskaber kunne ses og skille sig ud fra mængden.